• Kampioensgedicht

19 Nov 2021
  •

Kampioensgedicht Op many aanvragen Hebben Wij gevraagd of we Het gedicht van vendre Mogen Publiceren. Dit is het gedicht waar Koop "Sloop" Drost zijn kampioensbuut mee afsloot.

Kampioen

Zelden is het woord kampioen met meer gevoel beschreven, dan na alles wat De Weebosch afgelopen jaar beleven. Een dorp dat verleden jaar heeft meegemaakt, het met het overlijden van twee jongens diep geraakt

Er viel een druppel, er viel een traan, heel de Weebosch was ontdaan. Maar langzaam aan kwam er iets terug, de gemeenschap rechtte haar rug

Twee woorden: Saamhorigheid en verbondenheid, typeerde de Weebosch in de afgelopen tijd. Het vuur was terug, de opmars was begonnen en vele wedstrijden op rij werden gewonnen

Drie mei uiteindelijk de dag, Dat geen enkele Weebosser meer vergeten mag. De kampioenschappen het op die dag afweten en konden zo het kampioenschap vergeten. Echter De Weebosch wist met vijf nul te winnen en zo kon het kampioenschap beginnen.

Een week kampioensfeest barstte los, het werd gevierd door heel De Weebosch. De spelers kregen van de KNVB een medaille mee, maar ook de ouders van Teun en Dennis kregen er twee.

Dat moment was de kern van de kampioen,

Mannen  stonden voor elkaar dit seizoen! Er viel een druppel, er viel een traan,

maar wat heeft dit kampioenschap De Weebosch goed gedaan!